sunnuntai 30. elokuuta 2015

Flea market haul

Kuten lupasin eilen, näytän nyt teille viikolla tekemiäni kirppislöytöjä.
As I promised yesterday, I'm now going to show you my flea market finds.Kierrellessäni kirpputorilla silmiini osui tämä t-paita mekko. Blogger ei jostain syystä suostu lataamaan kuvaa, jossa näkisitte mekon kokonaisuudessaan, mutta ei anneta sen häiritä! Muutenkin koko mekon silmäänpistävyys on tässä kuvassa. Olen katsonut Tuulen Viemää elokuvan, mutta en kovin pitänyt siitä, koska se oli liian pitkä. Siitä huolimatta ihastuin paitaan samantien kun näin sen! Tämä on juuri täydellinen kotipaita löhöilypäiviä varten tai sitten sen voi stailata myös kaupungille sopivaksi! mekolla oli hintaa yksi euro, joten voisin sanoa tätä todelliseksi löydöksi! 

As I was strolling in the flea market, this t-shirt dress caught my eye. For some reason, Blogger doesn't allow me to download an image, where you could see the whole dress, but let's not think about that! To my mind, the whole idea of this dress is the print on it. I've watched Gone With the Wind once, but I didn't like it that much, because it is too long. All though, once I saw it, I immediately fell in love with it! This is just a perfect dress for those lazy days at home and you can also style it up! This dress did cost me only one euro, so I would say that this was a real bargain!

Samalla kierroksella, jolla löysin yllä olevan mekon, löysin myös tämän hauskan kangaskassin. Sen viininpunainen väri kiinnitti minun huomioni, mutta itse teksti sai minut ostamaan sen. Tiedän, että kaikki esimerkiksi sisustuksessa esiintyvät mietelauseet ovat jo vanha juttu, mutta minusta tämä teksti on hauska! Hintaa kangaskassilla oli muistaakseni 1,50, joten ei tämäkään ollut yhtään huonompi löytö. ;)


This burgundy canvas bag caught my eye, because I like the color burgundy. But when I saw this text on it, I decided to buy it. I know that all those decoration texts on the wall are so last season, but to my mind this text was very funny! This bag cost me only 1,50 euros, so this was also a bargain!Viimeisenä, muttei  vähäisimpänä on tämä hieman löysempi kauluspaita. Löysin tämän kaunokaisen eilen. Sen upea leikkaus, kangas ja suloiset napit saivat minut kiinnostumaan, joten otin sen sovituskoppiin mukaani ja sehän näytti hyvältä! Suuntasin suoraan kassalle ja arvaatteko kuinka paljon tämä kaunokainen maksoi... 1,50!! Tämä on ehkä parhain kirpputorilöytöni tähän mennessä! Samalla reissulla ostin myös kolme elokuvaa, jotka ovat nimeltä "Carolina", "Alex Ryder & stormbreaker" ja "white chicks". Olen nyt katsonut kaikki nuo leffat ja parhain näistä kolmesta oli minusta "white chicks", koska se on vaan niin älyttömän hauska! "White chicks" on sellainen leffa, jonka ajaksi voi heittää aivot narikkaan ja vain nauraa.

Last but not least is this little oversized shirt. I found this beauty yesterday and its beautiful cut, fabric and cute buttons made me to try it on. When I tried it on, It looked good so I just went straight to the cash desk and bought it! You know how much was it? It was only 1,50 euros!!! This might be the best flea market find I've made so far! I also bought three movies called "Carolina", "Alex Ryder & stormbreaker" and "White Chicks" . I've now watched all of them and I think the best one is "White Chicks", beacause it's just so funny and makes you laugh A LOT!Lopuksi vielä päivän biisi ja muutama kuva Jyväskylän upeasta satamasta. Niin ja olihan minun pakko ottaa selfie uusi paita päällä! Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu! Voimia maanantaille!

And now a song of the day and some pictures from Jyväskylä's beautiful marina (which I found today.). And of course I had to take a selfie wearing my new shirt! I hope you all had a great weekend! Let's have a great Monday!

The sky was so pretty today!

I took a panorama picture while reading ELLE and eating banana-caramel ice cream.

It's easy to smile, when you're wearing your new favourite shirt! :D


Keep your paws up
 
XOXO Alisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti