sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Weekend in Oulu

Beautiful song!

Minun viikonloppuni kului Oulussa poikaystäväni tykönä ja sanonpahan vaan, että viikonloppu kyllä meni niin nopeaa! Me kävimme keskustassa kahvilla ja muutamissa kaupoissa, söimme perjantai iltana pizzaa ja karkkia, kävimme uimarannalla ja pyöräilimme kuin hullut. Lähes kaikki liikkuminen hoitui pyöräillä ja me taisimme jopa polkea yli 20 km pyörillä! Tuo kilometri määrä tuntuu takamuksessa vieläkin... :D
Onneksi ei satanut kuin vain vähäsen, sillä pyöräily olisi ollut mielenkiintoista kaatosateessa... Nyt tunnen Ouluakin paremmin! Kävimme myös eräällä uimarannalla ja sattumalta näimme aivan upean maiseman ja auringonlaskun. (kuvia alempana) Olen myös aikaisessa, sillä löysin Oulusta muutamalle tärkeälle joululahjoja. Kaiken kaikkiaan minun viikonloppu oli ihanan rento, liikkuva, ihana ja hauska yhdellä pläjäyksellä! Toivottavasti teillä oli ihana viikonloppu, sillä minulla ainakin oli!


I spent my weekend in Oulu at my boyfriend's home and let me just tell you that this weekend went so quickly! We had coffee at the city and also went to a few shops, ate pizza and candy on Friday evening, went to a beach and bicycled like crazy. We went almost everywhere by bikes and we did bicycle over 20 kilometers! Now I know much more about Oulu and we did have so much fun!
We also went to this beach, where we saw this beautiful sunset and view. (photos below) I also bought some early Christmas presents for some important people. I hope you all had a wonderful, fun and relaxed weekend, because I know that I did!

We shared this yummy pastry and I had a cappuccino (the only caffeine produced product I drink).

Something beautiful!

The lake was so still and the horizon looked like it was on fire! Beautiful!

Me and my boyfriend by the lake. The water looks like a mirror!Keep your paws up
 
XOXO Alisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti