maanantai 21. syyskuuta 2015

Weekend round up

This song reminds me of summer of 2014!


Kirjoittaessani katselen samalla X Factor UK:ta, suosittelen teitäkin seuraamaan kyseistä sarjaa! Jo koelaulut vetää ihon kananlihalle, koska siellä on tänä vuonna ihan upeita lauluääniä! 
Torstaina lähdin iltapäivän aikaan bussilla kohti Oulua. Oulussa tapasin Tuomaksen ja perjantaina me lähdimme ajamaan kohti minun kotikaupunkiani, Torniota. Olin niin onnellinen päästessäni käymään kotona pitkästä aikaa! Tietenkin matkaseura Oulusta Tornioon ja takaisin oli myös paras mahdollinen. ;) Sää ei suosinut meitä ajomatkoilla, koska syyssateet ovat alkaneet, mutta se ei haitannut meitä! Torniossa vietin aikaa perheeni ja Tuomaksen kanssa ja kävimme myös syömässä ulkona. Lauantaina lähdimme Tuomaksen kanssa takaisin Ouluun ja sunnuntai aamupäivästä kävimme pururadalla kävelyllä. Sunnuntaina onneksi sää oli parempi, muuten emme olisi lähteneet ulos kävelylle. Kun iltapäivällä lähdin takaisin Jyväskylään, olin aivan koomassa. Olin niin väsynyt ja vesisade ei nostattanut mielialaani ollenkaan, mutta bussimatkasta selvittiin ja olen nyt turvallisesti takaisin Jyväskylässä! 
Kaiken kaikkiaan viikonloppuni oli todella ihana! Toivottavasti teidänkin viikonloppu oli mukava ja pitäkää hauska maanantai! Minä olen käynyt jo lenkillä ja vielä olisi suunnitelmissa käydä kaupungilla ja iltapäivällä lähteä oppimaan espanjaa ja kreikkaa. Tästä maanantaista on siis tulossa ihan mukava! 

As I'm writing post, I'm watching X Factor UK. I recommend you to watch it too, because even the auditions are marvelous! So many great voices and I even got goosebumps! 
On Thursday afternoon I left for Oulu. In Oulu I met Tuomas and on Friday we drove all the way to my hometown Tornio. I was so happy to visit my home! And of course I was happy to spend my weekend with lovely people! The weather wasn't the greatest, because it rained a lot, but that wasn't a problem for me! In Tornio I just chilled at home with my family and Tuomas and on Saturday we went out for dinner. On Saturday evening me and Tuomas went back to Oulu and on Sunday morning we went for a walk  in the forest. Luckily. the weather was better on Sunday so we were able to go for that walk. On Sunday afternoon I took bus back to Jyväskylä and I was so tired. Now I'm safely at my apartment!
All in all, my weekend was great! I hope yours was too! Have a nice Monday! I've already jogged and in the afternoon I'm going to learn Spanish and Greek. So this Monday is going to be quite nice!

Double rainbow in Tornio!

When I see blueberries and taste them, I become addicted and I can't stop eating them!
Pretty forest.
My Outfit:
Earrings/Gina Tricot
Scarf/H&M here
Jeans jacket/Zara Similar here
Dress/Pimkie
Jeans/Vero Moda
Ring/Bijou Birgitte
Boots/Second Hand

Tuomas, me and my little brother.

My outfit:
Hat/Glitter
Necklace/Second Hand
Earrings/Ur&Penn
Denim shirt/H&M
Cardigan/Second Hand (Primark) Similar here
Jeans/Vero Moda
Boots/Second Hand

Saturday #selfie

Keep your paws up
 
XOXO Alisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti