perjantai 2. lokakuuta 2015

September favorites

Ajattelin, että voisin alkaa aina kuukauden vaihtuessa tehdä tällaisen "suosikit" postauksen, koska, koska minulla on tapana katsoa siihen aiheeseen liittyviä videoita ja pidän niistä! Näissä postauksissa kertoisin asioista, joista olen eniten nauttinut kuluneen kuukauden aikana. Eniten varmaan näissä postauksissa tulee näkymään minun musiikki, vaate ja elokuva suosikkeja, mutta lisäilen aina jotain sekalaistakin suosikkia mukaan! 

I thought that I could do a monthly favorite post every month, because I enjoy watching them on Youtube so I'll try to make these post enjoyable to read! These posts will consist of my thoughts about the month and I'll share my favorite music, clothes, movies and random stuff!

Music

Birdy - Let It All Go

Birdy on minun pitkäaikainen suosikkini! Jokainen hänen biisinsä kolahtaa minuun! Aivan upea lauluääni ja hän osaa soittaa upeasti pianoa!

Birdy is my all time favorite and I just love all her songs! She has a beautiful singing voice and she plays piano like a pro, so what's not to like!

Justin Bieber - What Do You Mean?
Tutustuin tähän kappaleeseen aivan vasta ja se on kyllä todella tarttuva ja hyvä jammailu biisi! En yleensä pidä Justinin kappaleista, mutta tämä oli positiivinen yllätys!

I recently found this song and I have to admit that it's very catchy and a great dancing song! I usually don't like Justin's songs, but this was a positive surprise!

Softengine - Yellow House

Tämä bändi on varmasti tuttu monelle Euroviisuista ja jo silloin tykästyin heidän tyyliinsä! Mielestäni he ovat olleet yhtiä parhaimpia Suomen Euroviisu-edustajia! Tämä kappale on ollut yksi loistavimmista piristäjistä syyskuussa, en tiedä oikeastaan miksi, mutta minusta tämä kappale on kaikinpuolin upea!

Many of the Finns will recognize this band from the Eurovision song contest and to my mind they have been one of the best Finnish contestants in a long time! Since the Eurovision song contest, I've been listening to their songs and I really like their style! This song has been the ultimate cheer up song during September, I don't know why, but I think this song is just awesome in every way!

Hailee Steinfield - Love Myself

Tämä nainen on tuttu Pitch Perfect 2 -leffasta ja sen takia taisinkin löytää tämän kappaleen. Kappaleen sanoma on hyvä, koska jokaisen tulisi rakastaa itseään. Suoraan sanottuna pidän tästä kappaleesta, koska se on todella hyvä jammailu biisi!!

I'm sure you'll recognize this lady from Pitch Perfect 2 and I think that is why I found this song in the first place. The message is good, because everyone should love themselves. Frankly I like this song, because it makes me dance every single time!

Avicii - Pure Grinding

Olette saattaneet huomatakin jo, että olen suuri Avicii fani! Kun olin Weekend-festivaaleilla, olin aivan taivaissa, kun oli hänen vuoronsa nousta lavalle! Kuulin tämän kappaleen jo festivaaleilla ja rakastuin heti! Jälleen taas hyvä biletysbiisi, mutta ymmärrätte varmaan syyn, kun kuuntelette tämän.. :D P.S. Aviciilta ilmestyi tänään Spotifyhin hänen uusi albuminsa Stories. Arvaate varmaan mitä biisejä minä tänään kuuntelen.. :D

You might have noticed that I'm a huge Avicii fan!! When I was at Weekend festival, I went crazy when it was Avicii's turn to get up to the stage! I heard this song at that festival and I instantly fell in love with it! I know, this is another party song, but you'll understand why I like this so much, when you listen to it.. :D P.S. Avicii just launched his new album Stories on Spotify. I'm sure you all know, what I'm going to listen to today.. :D


Clothes Tätä suosikkia ei ollut vaikea keksiä! :D Olen niin ihastunut Glitteristä ostamaan hattuuni! Tämä ostos on ollut yksi kuukauden parhaista ostoksista!

This one was so obvious for me to add to this post! I'm in love with this hat from Glitter! This is the best purchase of September!


Ostin tämän villatakin syyskuun aikana kirpputorilta ja se taisi maksaa jotain 2,5-4 euron väliltä. Villtakki on niin pörröinen ja lämmin, että se on täydellinen ostos tälle syksylle ja tulevalle talvelle. Se on myös neutraalin värinen, joten se on helppo yhdistää kaiken kanssa!

I bought this cardigan from flea market and it was about 2,5-4 euros. The cardigan is so fluffy and warm that it's just a perfect purchase for this fall and winter. It's also neutral colored so it will go easily with everything!Tämän upean laukun löysin myös kirpputorilta ja se maksoi 12 euroa, mutta on ehdottomasti hintansa veroinen! Tällaisia laukkuja ei tule paljon kaduilla vastaan ja se on vielä vanha, joten se on todellinen uniikki löytö! Laukku on päässyt jo hyvin käyttöön, matkustellessani Pohjois-Suomeen. Laukkuun mahtuu kaikki tarpeellinen ja se on varmasti myös hyvä ulkomaanmatkoille! Kaikenlisäksi se on väriltään kauniin syksyinen!

I found this fabulous bag from flea market and it was 12 euros, but I think it proves its worth! You hardly never see similar bags in the streets and it's old so it's a beautiful and unique find! I have already used the bag several times, while travelling to the northern Finland. It has enough room for all the necessary stuff and I'm sure it'll be perfect for travelling aborad! On top of that, it has thesa beautiful fall colors!

Series

Hell's Kitchen

Olen jäänyt tähän sarjaan koukkuun, koska se on vain niin hauskaa katsoa, kun Gordon Ramsay kaulii kilpailijoista parempia kokkeja! Suosittelen kaikille, siis ihan kaikille, jotka ovat komedian tarpeessa! :D

I've been hooked on to this series, because it is just so funny to watch Gordon Ramsay herding the chefs! I recommend this series to everyone, who wants to watch somethign funny and amusing! :D

Friends

Kyllä, minä olen suuri frendien fani! Olen katsonut sarjan monesti läpi, mutta aloitin jo kesälomalla frendit maratoonin ja kohta olen jo viimeisessä jaksossa. En mahda sille mitään, että joka kerta nauran itseni hengiltä, kun katson frendejä! Muuten, suosikkini on Chandler, koska kuka nyt ei rakastaisi sarkasmia! :D

Yes, I'm a huge Friends fan! I've watched all the episodes several times, but in the summer I started a marathon and soon I've finished all the 10 seasons. I can't help it that I always laugh so hard, while watching Friends! By the way, my favorite is Chandler, because who doesn't love sarcasm! :D

X Factor UK

Pidän tästä sarjasta, koska on upeaa nähdä niin taitavia laulajia ja nähdä kun he ylittävät itsensä! Tietenkin katson sarjaa myös Simon Cowellin takia... :D Hänen kommenttinsa ovat aina jaksojen kohokohtia!

I like this series, because it is awesome to see so talented singers and see how they outdo themselves! And of course, I watch the series because of Simon Cowell... :D His comments are the highlights of every episode!Random stuff


Reissut kotiin ja Ouluun, koska koti-ikävä ja rakkaat ihmiset/ My trips to home and Oulu, because I've been home sick and I got to see my loved ones.Tuoremehu jäiden kanssa-taivaallista!/ Juice with ice-heaven!
Nämä uudet lasinaluset, koska Pariisi teema! P.S. Maksoivat vain 2,5 euroa./ These new coasters, because they are Paris theemed! P.S. They were only 2,5 euros.


Aamukävelyt ihanissa syksymaisemissa./ Morning walks.
Tumma suklaa/ Dark chocolate.
Uunipäärynät, yllättävää!:D/ Baked Pears, shokking! :D
Kynttilät, koska tunnelmallisuus ja sähkönsäästö... :D/ Candels, because they are so cosy and it saves electricity... :DToivottavasti piditte postauksesta. Hauskaa viikonloppua!!
I hope you liked this post. Have a nice weekend!!
Keep your paws up
 
XOXO Alisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti