tiistai 10. marraskuuta 2015

Scones recipe


Noniin, vihdoinkin minulla oli aikaa kertoa teille se teeleipä ohje! Pahoittelen postauksen viivästymistä, mutta minulla on ollut kaikenlaista puuhaa meneillään viime aikoina!

Finally I have enough time to tell you about those scones I made quite a while ago! I'm so sorry that it took me a long time to post this recipe to you! I simply haven't got enough time to do that until now.

Teeleivät

Tarvitset:
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl voita
1 prk (200g) kermaviiliä

Valmistus:
1. Yhdistä kuivat aineet
2. Lisää voi ja kermaviili. Sekoita nopeasti, ettei taikinasta tule sitkeää.
3. Taputtele leivinpaperilla peitetylle pellille jauhojen avulla neljä pyöreää, matalaa leipää. Jaa leivät leivinpyörällä neljään osaan. Pistele haarukalla.
4.Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 12 - 15 min tai kunnes kypsiä.


Scones

Ingredients:
3 1/2 dl flour
2 teaspoons of  baking powder
1 dl butter
200 g sour cream

Preparing:
1. Combine all the dry ingredients.
2. Add butter and sour cream to the mixture. Mix them well fast.
3. Form 4 round and low breads and place them on top of a baking tray, which is covered with a baking sheet. Divide the breads into 4 sections with a knife. Pinch 
some holes on them with a fork.
4. Bake them in the oven for 12-15 minutes in 225 degrees (celsius).







Keep your paws up
 
XOXO Alisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti