sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Spicy Chicken salad

Go check this song! Chill Nation has many cool remixes!

Hei! Monesti uusi vuosi aloitetaan terveellisesti ja halutaan parantaa omia ruokatottumuksia. Päätin eilen tehdä minulle ja veljelleni lounaaksi melko mausteisen kanasalaatin. En ole ennen ollut hirveä mausteiden ja tulisuuden ystävä, mutta nykyisin lisään useisiin ruoka-annoksiini paljon mausteita tuomaan tulisuutta! Alhaalla näette myös kuvasarjan kokkaamisen etenemisestä. Haluaisitteko, että tekisin useamminkin tällaisia kokkaus postauksia? 

Hi! When the new year starts, many people decide to get on track with their eating. They want to make their eating habit better and eat more healthy. 
Yesterday, I decided to cook a spicy chicken salad for me and my brother. I haven't really been into spices or spicy food before, but now-a-days I always add different spices to my meals! Down below you'll see some photos of my cooking process. Would it be fun, if I started to post these cooking posts more?Paistoin ensin siis kanan ja maustoin sen mexicana  grillimausteella, pippurilla ja valkosipulijauheella. Lisäsin joukkoon myös gouda-juustoa.

So I fried the chicken and spiced it with mexicana barbecue seasoning, pepper and garlic powder. I also added some gouda.
 

Sillä aikaa kun kana paistui, pesin ja leikkasin vihannekset erilliseen kulhoon. Käytin itse salaatissa kurkkua, paprikaa ja salaatinlehtiä. Lisäsin sekaan myös pinjansiemeniä ja muita siemeniä.

While the chicken was frying, I washed and sliced all the vegetables to a bowl. I used cucumber, pepper and  lettuce. I also added some pine nuts and other nuts to the salad.
Päätin loppuvaiheessa lisätä vielä samaisia siemeniä itse kanan sekaan.

Eventually, I added those same nuts to the chicken.

Ennen tulisen kastikkeen lisäämistä ja syömistä, paahdoin leivänpaahtimessa yhden paahtoleivän ja kuutioin sen salaatin sekaan.

Before adding the spicy sauce and eating, I toasted one toast in the toaster and sliced it to the salad.

Ja nyt voimme lisätä viimeisen ainesosan eli makean chilikastikkeen.

And now we can add the last ingredient, which is sweet chili sauce.
Veljeni kehui salaattia ja itsekin pidin siitä! Suosittelen kokeilemaan!
My brother said the salad was really good and I also liked it! I recommend you to try this!


Keep your paws up

 
XOXO Alisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti