maanantai 22. helmikuuta 2016

More quick question!

Hei kaikki! Olen siis kotiutunut neljän päivän reissulta, mutta kerron siitä paremmin huomenna! Ajattelin aloittaa maanantain tällaisella rennolla kyselyllä, jossa tekin voitte olla mukana! Toivottavasti maanantainne alkoi hyvin!

Hey everyone! I came back from my trip to my apartment on Saturday. I'll tell you more about my trip on tomorrow's post! Today, I wanted to start my Monday with this quick quiz, which you can do with me! I hope your Monday has started well!


Snickers or Mars?
Ehdottomasti Snickers! Pähkinöiden ja suklaan yhdistelmä on voittamaton!
Definitely Snickers! Combining peanuts and chocolate is just invincible!

Coca Cola, Fanta or Sprite?
En ole suuri Coca Colan fani, joten valitsisin joko Fantan tai Spriten. Fantan suosikki makuni on mansikka-kiiwi.
I'm not a huge Coca Cola fan, so I would choose Fanta or Sprite. My favorite flavour from Fanta is strawberry-kiwi. 

Kissa tai koira/ Cat or Dog?
Kummatkin ovat omalla tavallaan suloisia,mutta eniten haluaisin koiran lemmikiksi! Pidän erityisesti huskysta, ranskanbulldogeista ja länsiylämaanterriereistä.
Both are cute in their own ways, but I would love to have a dog as a pet! I really like Huskies, French bulldogs and West highland terriers. 

Kani tai koira/ Bunny or Dog?
Tämä on vaikeampi valinta, sillä olen aina halunnut kanin sekä koiran lemmikikseni. Minulla on ollut kani, mutta hän valitettavasti kuoli alle vuosi sitten. Taidan tässä tilanteessa valita kanin, koska ne ovat niin ihania ja suloisia! 
This is quite difficult choice, because I've always wanted to have both bunny and a dogs as my pets. I have had a bunny, but unfortunately he died less than a year ago. In this case I think I'll choose bunny, because they are just so cute and adorable!

Omena tai päärynä/ Apple or pear?
Nämä kaksi ovat suosikki hedelmiäni! Olen kuitenkin rakastunut kaikkeen päärynän makuiseen!
These two are my favorite fruits! I've fallen in love with everything that has pear flavour!

Tee tai kahvi/ Tea or coffee?
Ehdottomasti tee! Vaikkakin olen viime aikoina opetellut juomaan latteja ja kahvia erilaisten makusiirappien ja kerman kanssa, pidän silti enemmän teestä!
I love tea! Even though I have been trying different lattes and coffees with flavour syrups, I still prefer tea!

Keksi tai kakku/ Cookie or cake?
KAKKU! En välttämättä söisi kokonaista kakkua, mutta varmasti kunnon kokoisen palan!
CAKE! I wouldn't necessarily eat the whole cake, but a nice piece of it would be great!

Piirtäminen tai maalaaminen/ Drawing or painting?
Olen ehdottomasti parempi piirtämään, mutta maalaaminen on silti ihanan rauhoittavaa puuhaa. Maalaaminen vesiväreillä on todella haastavaa, mutta akryyliväreillä maalaaminen on aivan taivaallista! Valitsisin kuitenkin ehkä ennemin piirtämisen, kerta se on yksi vahvuuksistani.
I'm definitely better at drawing, but painting is still quite relaxing and wonderful. Painting with watercolours is very difficult, but painting with acrylics is heavenly! I think I would still choose drawing, since it's one of my strengths.

Kesä tai talvi/ Summer or winter?
Ehdottomasti kesä! Talvella on toki mukava lumilautailla ja viettää joulua, mutta ne ovatkin minusta ne ainoat plussa puolet. Kesällä voi pukeutua kaikkiin ihaniin kesäisiin vaatteisiin, käydä rannalla, syödä tuoreita marjoja, ottaa aurinkoa ja ulkoilla ilman villahousuja ja toppatakkeja.
Definitely summer! Sure it's nice to go snowboarding and celebrate Christmas in winter, but that's kind of it... In summer you can wear all the lovely summer clothes, go to the beach, eat fresh berries, sunbathe and go out without wool trousers and quilted jackets.

Syksy tai kevät/ Autumn or Spring?
Syksyn muoti on minusta ihanaa ja varsinkin ruska, mutta loppu syksy on aina yhtä harmaa ja ankea. Keväisin aurinko näyttäytyy enemmän. Vappuna, pääsiäisenä ja hiihtolomalla on myös ihanaa lautailla auringonpaisteessa ja pikku pakkasessa. Valitsen siis kevään!
I love the autumn fashion and the fall colors in the nature, but the end of the autumn is always so dull and grey. In the spring the sun shines more. On May day, Easter and skiing holiday, It's so lovely to go snowboarding when it's little cold but sun is still shining. So I'll choose spring!

Aamupala tai iltapala/ Breakfast or supper?
Aamupalat vie aina voiton!
Breakfasts are the best!

Suklaa tai lakritsi/ Chocolate or licorice?
Suklaa on aina ihanaa, mutta minulla tulee siitä aika nopeasti huono olo. Varsinkin jos erehtyy syömään kokonaisen suklaalevyn... Lakritsista minulla ei koskaan tule huono olo ja rakastan erityisesti pehmeää kouvolan lakritsia! Taidan siis päätyä lakritsiin!
Bussi tai juna?
Chocolate is always wonderful, but after eating it, I always end up feeling sick. Especially when you accidentally eat the whole chocolate bar... Licorice never makes me feel sick and I love soft licorice! I think I'll choose licorice then!

Ranska (kieli) tai espanja (kieli)/ French or Spanish?
Ranska on minusta niin kaunis kieli, joten valitsen sen! Pidän myös enemmän kaikista ranskalaisista kaupungeista!
To my mind, French is such a beautiful language, so I'll choose it! I also prefer all the Frecnh cities to Spanish ones.

Englanti (kieli) tai ruotsi (kieli)/ English or Swedish?
Englanti tulee minulla paljon luonnollisemmin kuin ruotsi. Tarvitsisin selvästi ruotsissa hieman kertausta.
English comes more naturally to me than Swedish. I really need to rehearse my Swedish.

Leffa tai sarja/ Movie or series?
Viime aikoina olen löytänyt todella koukuttavia sarjoja ja olen myös huomannut valitsevani aina sarjan leffan sijasta.
Lately I have found so many new series and I've also noticed that I always choose series over movies.

Jennifer Lawrence or Britt Robertson?
Nämä kaksi ovat siis minun lempinäyttelijöitäni ja valinta on todella vaikea. Uskon, että pidän ihan himpun enemmän Jennifer Lawrencesta hänen ihanan persoonansa takia, mutta Britt Robertson tulee hyvänä kakkosena perässä!
These to are my favorite actresses and this is a though decision. I think I like Jennifer Lawrence a bit more, because of her lovely personality, but Britt Robertson is very close to her!

Leonardo DiCaprio or Channing Tatum?
LEO! Voittaisipa hän nyt viimein sen Oscarin...
LEO! I wish he would finally win the Oscar...

Mansikka tai vadelma/ Strawberrry or rasberry?
Taidan kallistua enemmän vadelman puoleen. Se on mielestäni sopiva kaikkiin vuodenaikoihin!
I think I prefer rasberry to strawberry. It's appropriate for all the seasons!

Ranta- tai kaupunkiloma/ Beach holiday or city holiday?
Ehdottomasti kaupunkiloma! Pidän enemmän nähtävyyksien katselusta kuin auringonotosta. Aina kun olen käynyt rantalomilla, olen kyllästynyt auringonottoon ja halunnut lähteä jonnekin seikkailemaan ja tutkimaaan nähtävyyksiä! Sekin olisi myös plussaa, jos kaupunkiloma kohde olisi lämpimällä alueella!
Definitely city holiday! I prefer sightseeing to sunbathing. I always end up feeling bored, when I sunbathe. I'm more like an explorer type of person! It would ofc be a huge plus, if the city holiday location would be in a warm area!

Lumilauta vai sukset/ Snowboard or skis?
Helppoa. lumilauta! En voisi kuvitellakaan enää palaavani suksilla lasketteluun!
Easy, Snowboard! It would be so weird to go back to downhill skiing!

Valkoinen vai musta/ White or black?
Kummatkin ovat hyviä perusvärejä, mutta itse pidän enemmän valkoisesta. Se on paljon raikkaampi, rauhallisempi ja kirkastavampi väri kuin musta.
Both are very good basic tones, but to me white is more useful. It's much more fresh, more calm and brighter than black.

Housut vai hame/ Pants or a skirt?
Olen nykyisin innostunut käyttämään housuja farkkujen sijasta ja uskon, että kesällä tulen käyttämään enemmän housuja ja shortseja kuin hameita.
Now-a-days I have been very into pants! I think I'll wear more pants and shorts than skirts in summer.

Housut vai mekko/ Pants or a dress?
Tässä tilanteessa taas valitsisin mekon! :D Rakastan mekkoja ja etenkin maksimekkoja!
This time I would choose dresses! :D I love dresses, especially maxi dresses!

Kengät vai laukku/ Shoes or purse?
Ehdottomasti kengät! Minulla on varmaan paljon enemmän kenkiä kuin laukkuja! Olen todellinen Vans fani, joten jos minun pitäisi valita tennareiden ja laukun välillä, valitsisin tennarit.
Shoes! I probably have more shoes than purses! I'm a true Vans fan, so I would choose sneakers over a purse!

Keep your paws up


 
XOXO AlisaEi kommentteja:

Lähetä kommentti