maanantai 11. huhtikuuta 2016

My weekend

Heippa vaan kaikille! Olen jälleen kotoutunut Linnanmäen koulutus viikonlopusta. Viikonloppu meni niin nopsasti, että olen nyt ihan sekaisin päivistä! Koulutus oli niin käsittämättömän huikea, etten pysty sitä melkein sanoin kuvailemaan!
Koulutus piti sisällään teoria osuuksia perinteisistä asioista ja asiakaspalvelusta. Teoria tuntien lisäksi, kävimme esiintymiskoulutuksissa ja teimme paljon erilaisia leikkejä ja harjoituksia. Enimmäkseen leikit ja harjoitukset tähtäsivät siihen, että työporukkamme ryhmäytyisi ja tutustuisimme paremmin toisiimme. 
Lauantain koulutuksen jälkeen olin aivan totaalisen rätti! Olin nauranut niin paljon, että pääni oli kipeä ja kuulin monen muunkin samaistuvan vaivaani! Olin myös niin sosiaalinen kaikkien uusien ja mahtavien ihmisten kanssa, että tietenkin sekin vei energiaa.
Yövyin viikonloppuna ystäväni Hetan luona ja meillä oli kyllä myös niin hauskaa! Juttelimme yömyöhään, kokkailimme ja kiertelimme Kalliota ja Helsinkiä jalan. Kävimme myös yksillä eräässä pubissa ja saimme siellä kuulla muun muassa järkyttäviä karaoke suortiuksia! :D En ole karaoken ystävä...
Sunnuntain koulutus oli pääpiirteiltään samanlainen kuin lauantainkin koulutus. Kaiken kaikkiaan minulla on jo nyt todella hyvä fiilis tulevista työkavereista! Tapasin niin monia erilaisia ja hienoja ihmisiä!
Bussimatkallani Jyväskylään olin suoraan sanottuna kooma tilassa... Minun oli niin vaikea pitää silmiäni auki, kun käveli kohti asuntoani.
Tällä viikolla minulla on suunnitelmissa käydä tanssitunneilla ja kursseilla. Sen lisäksi olen luultavasti melko epäsosiaalinen... :D Kuten sanoin, sosiaalisena oleminen vie paljon energiaa! Tulevana viikonloppuna matkaan jälleen uuteen koulutukseen, joten tämän viikon keskityn akkujen lataamiseen.
Toivottavasti teilläkin oli oikein energinen, hauska ja ihana viikonloppu! Hey everyone! I'm back at my apartment from the Linnanmäki training weekend. The weekend went by so quickly! Training was so unbelievably staggering, it's almost impossible to put into words!
The training included some traditional theory about customer service issues. In addition to theory classes, we had acting classes, and we played a lot of different games and exercises. The games and exercises helped us to get to know each other better.
After Saturday's training, I was just totally knackered! I laughed so much that my head was aching, and I heard many other co-workers say the same thing! I was also so social with people and of course, that also took my energy.
I stayed over the weekend at my friend Heta's place and we had so much fun! We talked until late at night, cooked food together, and walked around Kallio and Helsinki on foot. We also visited the one pub and we heard so many shocking karaoke performances! : D I'm not a fan of karaoke ...
Sunday's training was very similar to the Saturday training. All in all, I already have a really good feeling about my future co-workers! I met so many different and great people!
The bus ride to Jyväskylä went also so quickly, because I felt like I was in a coma ... It was so hard to keep my eyes open while walking towards my apartment.
This week, I'm going to go to some dance classes and courses. In addition, I'll  probably be pretty antisocial ...: D As I said, being social takes a lot of energy! This coming weekend. I'll have another training, so this week I'll focus on recharging my batteries.
I hope you too had very energetic, fun and wonderful weekend!


Olen ilmeisesti melko kiintynyt erilaisiin söpöihin ja upeisiin rakennuksiin! :D

Apparently, my new obsession is taking pictures of cute and magnificent buldings! :D

Me and Heta! <3


Keep your paws up 
XOXO Alisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti